smurfens-dag

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Åsa Rönning Mickelsen - 10 april 2011 11:56

Gårdagens sköna sol   gjorde att innesittande vid datan   uteblev och allt annat som borde gjorts på insidan,glöm det. Körde ut en tur till traktormuseet med leander o Sander mina barnbarn där Glenn   och dom andra gubbsen      håller till .vi köpte med grillkorvar i massor och allt därtill och hade en härlig eftermiddag i solen   .Ett litet vårtecken fick vi hittat i en liten jordhög   några små uppskrämda tussilago från sin vintervila så söta.

Efter den härliga turen bar det hemåt med di två små mycket trötta och slitna herrarna    ,dom blev osams i sin trötthet och jagade varandra runt runt för den ene skulle visst bita den andre någonstans kan tro ,Leander skulle bita Sander och ropade trött -Stanna   då så jag kan bita dig.Humm i det läget kunde det likaväl kvitta när båda inte visste vad och varför det skulle tuggas.

Leander har frågat om jag stickat någon röd mössa till en örn på utsidan,näepp inte har jag det vadå örn? Jo örnar dom har röda stickade mössor på huvudet och hackar i träden efter choklad mommo ser du,aaaahhhh jaha nu vet jag ,näe har inte sett någon örn på länge som hackar i träd nope,lovade honom att om så är skall jag sticka en röd mössa till den(för oinvigda är örnen alltså hackspetten hehe)  .Jag håller på med det sista till min tröja nu ,skall virka 4 rutor till framsidan till den stickade tröjjan det går så sakteliga för nu skall den sys samman också isch inte så kul men blir nog fin när den är klar. Nä inget mer idag här händer väldigt lite och världsläget orkar jag bara inte kommentera tvi tvi. Kram från en gam med röd mössa i ett träd och bara hackar efter folk som ätit choklad     

  Vackra vårkänslor ,äkta kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards