smurfens-dag

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Åsa Rönning Mickelsen - 24 april 2011 19:51

Dagarna kommer och dagarna går i mitt liv ,alltså har jag inte hunnit skriva så jag får ta igen det nu när kvällen är ljum och solen ligger lågt på himmelen. Vi jag Douglas o Leander har varit hos min dotter Mimmi o Henrik ,Andreas och Ebba och sett på den söta nya lilla bebisen ,mitt sjätte barnbarn,gissa om vi haft det mysigt med hela familjen i Mölndal   Här sitter Douglas med den lilla söta SmurfLina,ja vi har fått ge henne namn själva nu eftersom föräldrarna håller på och "bestämmer" sig från dag till dag hahaha ändar väl upp med namnet Syster om dom inte kommer fram till något.

Leander sprang runt med kameran i högsta hugg och fick lite bra bilder, han gillade i synnerhet på dom äääääckliga rötterna som Ebba är ägare till tre herr rötter isch säger jag   Dom äter skiter o sover hela dagarna sedan rasslar dom runt på nätterna ,tja ett liv det med.Leander var förövrigt duktig på porträttfotografering och fick här tryckt sin vackra snok rätt i kameran ,skall det bli bra får man göra det själv   En man med huvudet fullt av griller minst sagt hahaha.

Kajsa och Sander och Jenny var här en stund igår (Lördag) hon var gullig och räfsade löv och jag grillade så vi myste på kvällen med god mat,gamle storebror Martin var hemma i påsken och vi njöt av detta ,ses inte var dag då han kör på traden till Finland och ibland Spanien

  

Här har Kajsa kärran full med hihihi höstlöv av finaste sort.

Jag har virkat färdigt ett par tumvantar mitt i hetaste påsken haha snacka om att vara beredd på snön inom kort hehe.   Tjockt garn så goa´blir dom i vinter. 

Nu är det kvällen så hopp hej påskägg till dej        

Ovido - Quiz & Flashcards